vineri, 14 februarie 2014

Yard sale

Bună, tuturor.
Este prima postare din acest an și aceasta este destinată evenimentului din 10.02.2014 organizat în centrul comercial Zorile și anume Yard sale cu tematica Love is in the air.
Sinceră să fiu de fiecare dată acest eveniment tot mai bine și mai bine este organizat, o mulțime de meșteri care ne bucură de fiecare dată cu ceva nou în materie de handmade. De fiecare dată merg și admir acești meșteri care crează niște lucruri foarte drăguțe și unicate și este și un eveniment destul de distractiv, cu diferite concursuri și dansuri și multe altele. Cel mai mult ma impresionat foarte mult și gestul făcut de un grup de tineri printre care l-am observat și pe solistul formației Alternosfera care vindeau mere (un măr frumos ambalat a cărui preț era 20 lei)  și suma acumulată va fi destinată pentru procurarea produselor alimentare pentru oameni străzilor și tot ei colectau și haine pentru aceeaşi oameni a străzii. Sincer bravo băieților care au organizat colectarea de haine și bani pentru oameni ce nu au un adăpost.
Prin urmare vă las cîteva poze să puteți și voi admirați.
































 Sper ca va placut.
VA PUPACESC PE TOȚI.


Un comentariu:

  1. Buna ziua!
    Imi cer scuze de deranj dar nu ati vazut la expozitia Yard Sale din februarie cusme cu imprimeu floral.Daca da, poate stiti cine la face?
    Va multumesc mult.Astept raspuns la e-mailul: natalia.grecu@mail.ru

    RăspundețiȘtergere